Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Greutate

Greutate

  • 0 kg - 0,01 kg

Pret

Pret

  • 0,00 lei - 769,00 lei

Selectati Culoarea

Selectati Culoarea

Diverse

Diverse | NailsUp.ro

Atunci cand ne dorim o echipare corespunzatoare a salonului de manichiura, este musai sa acordam importanta accesoriilor pentru realizarea manichiurii si pedichiurii, fara de care crearea celor mai frumoase unghii nu va fi la fel de simpla.

Datorita importantei accesoriilor pentru manichiura si pedichiura, am inclus in categoriile de produse pe care vi le oferim si cea intitulata Diverse, in care veti gasi numeroase produse deosebit de utile pentru fiecare manichiurista in parte.

Produsele Nailsup din categoria Diverse sunt potrivite atat pentru a fi utilizate intr-un salon de manichiura, cat si acasa

Printre acestea se afla recipientele de plastic cu pulverizator, care se pot utiliza pentru alcool sanitar si dezinfectant, aceste substante fiind de nelipsit dintr-un salon de manichiura. Va oferim, de asemenea, cutii in care sa depozitati pensulele pentru manichiura si suporturi mana manichiura, cu design atractiv, potrivite pentru a asigura un confort sporit pe durata realizarii manichiurii, atat pentru manichiurista, cat si pentru persoana care isi sprijina mana. Pentru ca Nailsup se gandeste la toate, iti punem la dispozitie chiar si deget de practica cu unghie sau fara unghie, ideal pentru a experimenta cat mai multe modele de unghii si a capata cat multa experienta in crearea unor unghii deosebit de frumoase. Stim cata nevoie poti avea de un paletar culori, un bol de plastic pentru manichiura, o pila de calcaie sau un suport pentru pensule. Tocmai de aceea toate aceste produse se regasesc in oferta Nailsup, in categoria Diverse, pentru a-ti oferi tot ce ai nevoie, incat tu sa te concentrezi pe un singur lucru, realizarea unei manichiuri si a unei pedichiuri de exceptie. In plus, produsele noastre sunt potrivite pentru a fi utilizate acasa de manichiuristele incepatoare, interesate sa isi faca propriile unghii cat mai frumose.

Pentru noi nu conteaza daca ne folosesti produsele la salon sau acasa, ci faptul ca iti oferim produse profesionale, care pot fi folosite oriunde, pentru a beneficia de o calitate inalta, la preturi avantajoase. Astfel, te invitam sa alegi cele mai potrivite accesorii pentru trusa ta de manichiura si pedichiura sau pentru propriul salon, cu ajutorul carora sa creezi cele mai frumoase unghii, ca o profesionista veritabila.

Diverse

Subcategorii

Sunt 144 produse.

Se afiseaza 1-12 din 144 produs(e)

Filtre active