Lampa UV / LED

Lampa UV / LED - Lampa Led Unghii | NailsUp.ro

Lampa LED/UV a devenit un must-have si in casele femeilor, nu doar la saloane.

Manichiura cu gel sau cu oja semipermanenta a devenit atat de practica, incat unghiutele clasice au fost aproape uitate, dar, pentru ca aceste manichiuri care rezista pana la patru saptamani ai nevoie de lampa LED/UV.

Lampa LED/UV – un produs must-have pentru manichiurile profesioniste

Daca obisnuiesti sa mergi la manichiura sau esti manichiurista si ai nevoie de aparatura, magazinul Nails Up iti propune lampa LED/UV profesionala, cu multiple functii si la preturi diferite, toate avantajoase. Pentru a alege in functie de nevoile tale avem atat lampi UV cat si LED, cu functii de uscare a lacului clasic, cu temporizator, ventilator, tuburi sau LED-uri diferite ca numar, astfel incat iti va fi usor sa gasesti produsul potrivit in magazinul nostru on-line.

Lampa led Unghii – cel mai comandat produs de pe NailsUp

Lampile propuse de noi sunt potrivite atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura, insa avem si lampi care se muleaza doar pe partea de manichiura: acestea sunt lampi mai micute, pe care le poti pune in geanta de umar atunci cand te deplasezi la domiciliul clientei.

Lampile UV/LED din magazinul nostru on-line sunt dezvoltate pe tehnologii care sa iti garanteze o uscare rapida, atat pentru oja semipermanenta cat si pentru gelul UV.

Si pentru ca ne gandim si la persoanele incepatoare, detinem si o lampa led unghii accesibila la pret, si se caracterizeaza prin putere mai mica - 9 W-, potrivita sa se pregateasca pentru o lampa destinata uzului profesional.

Dar, avem lampa LED/UV pentru unghii, destinata uzului profesional, deoarece are o putere mai mare si poate suporta utilizare intensa, astfel poti primi mai multe cliente pe zi.

Daca ai nevoie de o lampa LED/UV acum este momentul sa te bucuri de aparatura profesionala, la preturi accesibile si calitate garantata, intotdeauna din magazinul NailsUp!

Lampa UV / LED

Subcategorii

Sunt 39 produse.

Se afiseaza 1-12 din 39 produs(e)

Filtre active