Lampa UV / LED

Lampa UV - Lampa Led Unghii - Lampa Unghii | NailsUp.ro

Manichiura cu gel sau cu oja semipermanenta a devenit atat de practica, incat unghiutele clasice au fost aproape uitate. Ojele semipermanente rezista mai mult si au acelasi aspect natural ca si manichiurile clasice. Totusi, pentru aceste manichiuri care rezista pana la 4 saptamani ai nevoie de lampa LED/UV. 

Multe femei isi achizitioneaza lampa LED/UV chiar si pentru a o folosi acasa, fara a mai fi nevoie sa mearga la salon. 

Daca obisnuiesti sa mergi la manichiura sau esti manichiurista si ai nevoie de aparatura, magazinul Nails Up iti propune lampa LED/UV profesionala, cu multiple functii si la preturi diferite, toate avantajoase. Pentru a alege in functie de nevoile tale avem atat lampi UV cat si LED, cu functii de uscare a lacului clasic, cu temporizator, ventilator, tuburi sau LED-uri diferite ca numar, astfel incat iti va fi usor sa gasesti produsul potrivit in magazinul nostru.

Lampile noastre sunt potrivite atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura, insa avem si lampi care se muleaza doar pe partea de manichiura: acestea sunt lampi mai micute, pe care le poti pune in geanta de umar atunci cand te deplasezi undeva. Lampile UV/LED din magazinul nostru sunt dezvoltate pe tehnologii care sa iti garanteze o uscare rapida, atat pentru oja semi cat si pentru gelul UV.

Daca ai nevoie de o lampa LED/UV acum este momentul sa te bucuri de aparatura profesionala, la preturi accesibile si calitate garantata, intotdeauna din magazinul Nails Up!Lampa UV / LED

Subcategorii

Sunt 41 produse.

Se afiseaza 1-12 din 41 produs(e)

Filtre active