• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    14.9 lei

    159 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

CONSISTENTA

GELURI CONSTRUCTIE

SETURI

SOLUTIE LICHIDA

TIP ACRYGEL

TIP RUBBER BASE

Se afiseaza 1 - 32 din 488 produse
-10%

Iată că a apărut revoluționarul Polygel!

Ce este? Polygel este un produs compus într-o manieră duală, adică are proprietățile unui gel și rezistență acrilului. Prin această compoziție, munca ta se scurtează și se ușurează în proporții considerabile. O altă caracteristică importantă este că acest gel unghii Polygel permite atât modelarea formelor clasice, cât și modelarea celor extreme. Nu are miros, se poate aplica doar într-un singur strat mai gros, nu curge în lampă și nu degajă multă căldură la polimerizare.

Nu trebuie să îți faci griji că va fi nevoie să irosești alți bani pentru produsele de pregătire! Vei aplica aceleași produse de pregătire pe care le ai acum în trusa. Această gamă se usucă atât în lampa UV, LED, cât și în cea combinată UV+LED.

Polygel – cel mai așteptat produs pentru manichiuri perfecte

În magazinul NailsUp, găsești atât gelul pentru unghii Polygel, cât și pensula cu două capete, necesară aplicării sale. Capătul de modelare se umezește în cleaner/alcool sanitar. Dacă vrei să obții un aspect plăcut, modelare rapidă și rezistență maximă, Polygel este un produs foarte gros, cu care construiești rapid pe șabloanele mici, pe tipsuri sau nu.

Gel Unghii Polygel – produsul must have din trusa ta de profesionist!

Înainte de a face întreținerea clientei, după ce ai eliminat produsul de pe unghie, ai aplicat produsele de pregătire, inclusiv baza, poți da o a doua bază din Polygel, pentru a repara un colț rupt sau pentru a îndrepta unghiile care s-au aplecat, din cauza presiunii care s-a exercitat pe lungimea unghiei și de cantitatea elementelor aplicate anterior. Avantajele sunt multiple:se pilește simplu, rapid și foarte puțin, de asemenea, nu trebuie să folosești o pilă foarte abrazivă, cea de 180 este mai mult ca perfectă, nu are nevoie de bază, este ideal pentru a fi folosit ca tehnică individuală sau combinat cu gel ori ojă semipermanentă, conferă strălucire și rezistență manichiurii, se polimerizează 60-120 de secunde.

Caută și pensula pentru Polygel în categoria pensule unghii și apucă-te de treabă!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus