• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    32 lei

    129 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

DESIGN

GELURI CONSTRUCTIE

2M Beauty

Se afiseaza 1 - 32 din 45 produse

Dacă nu ai încercat până acum gama 2M Beauty, nu mai sta pe gânduri, pentru că este WOW! Comandă la un click distanță și ne vei da dreptate!

Dacă încă nu cunoști gelurile 2M Beauty, hai să povestim despre ele: sunt geluri de construcție smart, destul de maleabile, au o densitate ridicată, care permite atât construcția unghiei foarte ușor, cât și prelungirea ei, sunt recomandate atât pentru unghii scurte, cât și pentru forme extreme. Au o consistență ideală, nu curg, se regăsesc atât la cutie, cât și la tub, iar culorile sunt pigmentate și se regăsește o gamă largă din care să alegi: de la albul clear, cel lăptos, nude-ul perfect și rozul trandafiriu, la roșu-bordo, lila, albastru electric, verde și chiar maro.

2M Beauty – cea mai iubită gamă de profesioniști

Pentru o durată cât mai mare, 2M gelul pentru construcție trebuie protejat de lumina directă a soarelui și aveți grijă să nu-l expuneți la lumina UV, deoarece se poate polimeriza cu mare ușurință. Feriți-l și de lumina soarelui difuză sau non-directă, deoarece și aceasta poate declanșa procesul de polimerizare și poate duce la formarea unei pelicule de gel polimerizat în recipient.

Fiind geluri pigmentate, se polimerizează în lampa UV/LED pentru aproximativ două-patru minute și trebuie să fie la final acoperite cu un strat de luciu, având strat rezidual.

2M Gel Construcție – cele mai frumoase culori, pentru unghii perfecte

Intră pe NailsUp, la gama de geluri 2M Beauty, alege culorile care îți lipsesc din trusă, doar la un click distanță, și vei observa diferența față de altele, iar clientele tale vor fi foarte mulțumite de rezultatul final, dar mai ales de manichiura care va rămâne perfectă multe săptămâni la rând!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus