Pile Unghii

Pile Unghii - Buffer Pentru Unghii | NailsUp.ro

Mainile sunt cartea de vizita a unei femei, sunt mereu in centrul atentiei: poate ca gesticulezi, faci cunostina cu cineva, tastezi zilnic la laptop sau folosesti telefonul, unghiile sunt mereu la vedere si trebuie sa ai o manichiura curata, frumos realizata.

Pentru un astfel de rezultat, este foarte important sa alegi pile pentru unghii potrivite manichiurii profesionale!

Poate ca ti se pare un subiect banal, dar multe persoane folosesc gresit pilele, pentru ca nu stiu ce tip de granulatie sa aleaga, in functie de ceea ce au nevoie.

Cum sa alegi corect cele mai bune pile pentru unghii profesionale?

Se aleg in functie de gradul de abrazivitate: cu cat cifra este mai mica - cu atat pila este mai dura si, deci, mai abraziva; cu cat cifra este mai mare - cu atat pila este mai fina si deci mai putin abraziva.

Abrazivitatea porneste de la 80 si ajunge pana la 600:

- 80-100 - abrazivitate foarte dura;

- 120-150 - abrazivitate dura;

- 180 - abrazivitate medie;

- 240 - abrazivitate fina;

- 400 si 600 - se folosesc pentru luciu.

Ce este un buffer pentru unghii?

Bufferele pentru unghii sunt mai moi decat pilele, ele pot pili cu usurinta unghiile fara a provoca rani. Exista mai multe tipuri de buffer de unghii care variaza de la 80 la 220. Cele mai utilizate buffere sunt cele albe – granulatia este moderat aspra, va indeparta tot luciul de pe unghii si micile imperfectiuni, si cele galbene pentru a pregati unghia inainte de o acoperire - abrazivitatea sa este mai moale (220), este utilizat in a doua etapa a pregatirii unghiei, iti va permite sa elimini urmele de pilire de la alte pile si buffere.

Acum ca ai aflat despre pile pentru unghii si buffere, vizualizeaza ofertele noastre si comanda ceea ce ai nevoie, pentru ca manichiura ta sa fie perfecta!

Pile Unghii

Subcategorii

Sunt 78 produse.

Se afiseaza 1-12 din 78 produs(e)

Filtre active