• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    10.9 lei

    59 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

SETURI

Venalisa VIP 3

Se afiseaza 1 - 32 din 34 produse

Ai făcut cunoștință cu Gama Venalisa VIP 3? Încă nu? Niciodată nu este prea târziu! Dacă ești o persoană curajoasă, găsești oja Venalisa în culori vesele, de la portocaliu, mov, galben, albastru electriv, mov, verde, turquoise; dar, această gamă are și culorile calde, de la nude simplu, la cel cu particule, gri deschis, bej, roz.

Este cea mai potrivită ojă semipermanentă, dacă vrei o manichiură perfectă, cu un luciu ce va dura până la patru săptămâni, și o durabilitate mare, indiferent de treburile pe care trebuie să le faci zi de zi.

Gama Venalisa VIP 3 – cele mai cerute culori ale sezonului!

Manichiura ta primește numai laude? Înseamnă că Venalisa VIP 3 își face treaba cu siguranță! Gama VIP 3 întrunește toate aspectele: se așează ușor pe unghii, culorile sunt pigmentate, este durabilă, luciul rămâne perfect săptămâni la rând, iar culorile sunt WOW!

Durata acestei oje semipermanente este, de asemenea, de patru sau cinci săptămâni, în funcție de fiecare persoană, de ceea ce face în viața de zi cu zi, se aplică și se usucă la fel de ușor ca altele, nu crapă și nu se zgârie.

Oja Venalisa – trebuie să achiziționezi toate culorile în trusa ta!

Oja Venalisa este complexă și completă în același timp și ce crezi? Este la un click distanță față de ține! Trebuie doar să îți faci puțin timp pentru a ”răsfoi” paginile gamei VIP 3, adaugă în coș culorile preferate, apoi comandă-le!

Noi ne ocupăm ca livrarea să fie cât mai rapidă și în siguranță!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus