• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    8.9 lei

    34.9 lei

MARCA

CULOARE

GLITTER

PIGMENTI

Pigmenti Unghii

Se afiseaza 1 - 29 din 29 produse
-15%

Pigment Oglinda

12,75 lei
15,00 lei

Atunci când ne dorim unghii frumoase, am adopta orice, fie Pigmenți Unghii, pietricele, caviar sau culori pentru realizarea unor designuri. Fiind cunoscută această nevoie, în magazinul NailsUp vei găsi o gamă foarte variată de Pigmenți Unghii și Sclipici Unghii Pulbere!

De ce să alegi Pigmenți Unghii?

Ei bine, datorită lor, te vei bucura de un efect unicorn, perlat, oglindă sau holografic! În plus, poți găsi și Pigment Unghii fluorescent! Acesta îți va face unghiile să iasă în evidență, chiar și pe timpul nopții! Indiferent de culoarea pe care o dorești, în magazinul nostru vei găsi o gamă variată de nuanțe, iar singura datorie care îți revine este să alegi ceea ce îți place! Totodată, ai la dispoziție și pigmenți tip stilou! Ce înseamnă acest lucru? Nu vei mai avea nevoie și de un alt burețel pentru a aplica pigmentul, deoarece acesta este integrat în stilou!

Achiziționează și Sclipici Unghii Pulbere!

Sclipici Unghii Pulbere poate avea efect de zahăr sau crom! Alege produse calitative și bucură-ți clientele sau, de ce nu, chiar pe tine, cu manichiuri perfecte care atrag toate privirile! Indiferent de produsul pe care vrei să îl alegi, fie Pigmenți Unghii, fie Sclipici Unghii Pulbere, manichiura va fi perfectă pentru orice clientă!

Răsfoiește categoria Pigmenți Unghii și achiziționează produsele dorite la prețuri de senzație!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus