• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    22 lei

    61 lei

MARCA

CULOARE

ABRAZIVITATE DUPA CULORI

CERAMICA

Bit Ceramica

Se afiseaza 1 - 29 din 29 produse

Unghiile cu gel sunt destul de căutate în ultimul timp. Iar manichiuristele adoptă tot felul de variante pentru a-și ușura munca și a reduce timpul pe care îl alocă pentru fiecare clientă. Drept urmare, acestea folosesc Bit Ceramică! În magazinul NailsUp, poți găsi cu ușurință Bit Ceramică Unghii pentru diverse utilizări și duritate.

De ce să folosești Bit Ceramică?

Acest capăt pentru freză este perfect pentru modelarea gelului și îndepărtarea cuticulei. Metoda de a folosi o freză electrică cu Bit Ceramică Unghii este foarte apreciată, deoarece vei schimba doar capătul frezei cu un altul de care ai nevoie și, astfel, poți economisi timp. Poți da uitării zilele în care stăteai și căutai pila perfectă pentru modelare, nu găseai spatula pentru cuticule pierdută printre rafturi și oje. De acum vei avea un singur instrument cu capete diferite care te vor ajuta în diverse situații!

Ce beneficii are un Bit Ceramică Unghii?

Un beneficiu foarte important este duritatea. Datorită ceramicii pe care o conțin, aceste bituri au o duritate medie spre mare, drept urmare nu se vor toci atât de repede, dar te va ajuta să îndepărtezi mai ușor și mai rapid oja de pe unghii. Totuși, Bit Ceramică poate fi utilizat și pentru îndepărtarea cuticulei, având o abraziune fină, iar rezultatul final va fi la cele mai înalte standarde calitative.

În plus, este recomandată utilizarea unui Bit Ceramică, datorită confortului pe care îl garantează în timp utilizării. Astfel, persoana căreia i se fac unghiile nu va simți disconfort, nu va sta încordată și nu va simți teama, riscând să își retragă mâna.

Bit Ceramică Unghii este instrumentul de care ai nevoie pentru a realiza unghiile cu profesionalism și pentru a te bucura de cele mai mari beneficii! În magazinul NailsUp, găsești Bit Ceramică de mai multe culori, în funcție de preferință, dar și de utilitatea de care ai nevoie!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus