• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    3 lei

    88 lei

MARCA

CULOARE

MARIME

TIP PENSULE

Pensule Unghii Pictura/Nail Art

Se afiseaza 1 - 32 din 120 produse
-15%

PENSULA OMBRE

8,50 lei
10,00 lei
-15%
-15%
-15%

PENSULA OMBRE

5,95 lei
7,00 lei
-15%
-15%
-15%

Articolul de bază a manichiuristelor este pensula. Fie că ești experimentată sau la început de drum, pensulele sunt mereu de folos și nu ar trebui să îți lipsească din trusă! În magazinul NailsUp, vei putea alege pensulele care ți se potrivesc, fie că este vorba despre cele pentru construcție sau Pensule Unghii Nail Art.

De ce să cumperi Pensule Unghii Pictură?

Ei bine, în magazinul nostru poți găsi o gamă variată de produse din categoria Pensule Unghii Nail Art! Drept urmare, vei avea la dispoziție multe pensule pentru realizarea unei picturi cât mai îngrijite pe unghie. Pornind de la pensule subțiri pentru linii fine și până la cele late pentru ombre, în magazinul NailsUp găsești o gamă perfectă!

Avantajele pe care le ai atunci când folosești Pensule Unghii Nail Art?

Fiecare pensulă este perfectă pentru operațiunea pentru care este destinată! Drept urmare, noi îți sugerăm să îți achiziționezi pensule pentru fiecare procedeu, cu scopul de a realiza cele mai bune picturi pe unghii.

Datorită lor, pe lângă profesionalismul de care dai dovadă prin folosirea unor Pensule Unghii Pictură, îți vor ușura muncă. Cum? Ei bine, pentru liniile subțiri nu te vei mai chinui cu o pensulă lată pentru aplicarea ojei, ci vei folosi o pensulă subțire. Un alt exemplu demn de prezentat este cel al unui burețel stilou. Acesta este perfect pentru realizarea unei manichiuri Baby Boomer și îți va ușura munca, fără să mai stai să amesteci gelurile între ele, ca mai apoi să le pilești.

Folosește Pensule Unghii Pictură și profită de avantajele profesionalismului și a utilității lor!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus