• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    4 lei

    93 lei

MARCA

CULOARE

MARIME

TIP PENSULE

Pensula Unghii Gel/Polygel

Se afiseaza 1 - 32 din 108 produse
-15%
-15%
-15%
Pensula Acryl Set 6 Buc
CONTINE 6 PRODUSE
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%

Pensulele sunt mereu de folos în domeniul manichiurii. Drept urmare, ca și manichiuristă, fie că ești la început de drum sau ai o experiență de lungă durată, vei avea nevoie de Pensulă Unghii Gel, dar și de pensule pentru pictură. În magazinul NailsUp, găsești o gamă variată de pensule din categoria Pensulă Unghii Gel! La noi vei găsi atât pensule pentru aplicarea și modelarea gelului, dar și a polygelului și a acrylului.

De ce să alegi Pensulă Unghii Gel?

Pentru fiecare tip de construcție, vei avea nevoie și de o pensulă potrivită. Fiind consistențe diferite între gel, polygel și acryl, pensula trebuie să aibă altă formă și alte fire care sunt folosite pentru realizarea lor. Să nu îți fie teamă că va trebui să cauți prin multe magazine Pensulă Unghii Gel, Pensulă Unghii Polygel sau pentru acryl. În magazinul nostru, vei găsi în categoria Pensulă Unghii Gel tot ceea ce ai nevoie pentru realizarea unei construcții perfecte, indiferent de produsul cu care o realizezi!

În plus, poți găsi și Pensulă Unghii Polygel cu două capete, într-o parte având pensula, iar în cea de-a doua să fie o spatulă care te va ajuta să iei polygelul din tubul său. O altă pensulă dublă este perfectă, datorită faptului că are 2 capete, într-o parte fiind pensula pentru modelarea construcției și în cea de-a doua parte este o ștampilă, cu ajutorul căreia poți aplica cu ușurință un desen de pe un șablon direct pe unghie!

În magazinul NailsUp, găsești o varietate de pensule din gama Pensulă Unghii Gel, fiind simple sau cu 2 capete! Datorită lor, vei fi mult mai apreciată, deoarece construcția va fi realizată corect și cu ușurință. Poți alege o pensulă clasică sau dublă, iar aceasta îți va integra 2 produse pentru realizarea unei manichiuri corecte și frumoase!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus