• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    2.2 lei

    5.9 lei

MARCA

CULOARE

MODEL

Model Abstract

Se afiseaza 1 - 32 din 179 produse

Manichiura este perfectă pentru o femeie, mai ales dacă este îngrijită. Un plus de strălucire se adaugă atunci când unghiile au și un model, care de care mai special, mai unic și mai frumos. Totuși, acest aspect le-a determinat pe manichiuriste să își petreacă mai mult timp exersând modele sau să își aloce o marjă de câteva minute, din cauza posibilității de a greși desenul.  

În magazinul NailsUp, vei descoperi o gamă diversificată de tatuaje cu Model Abstract, perfecte pentru tine sau pentru clientele tale! 

De ce să alegi Sticker Unghii Abstract? 

Datorită lor, poți mulțumi și cele mai extravagante cliente, care își doresc un design cât mai nou și cât mai inedit, chiar dacă este complicat. Fiind o gamă variată, poți alege din mai multe tatuaje pentru unghii și să le ai pentru a-ți ușura munca.  

Aceste tatuaje pentru unghii cu Model Abstract îți vor reduce timpul pe care ți-l aloci la fiecare clientă, acestea fiind ușor de aplicat, iar tu nu te vei mai chinui, refăcând desenul de pe unghie în situațiile în care clienta nu este mulțumită sau ai făcut o mică greșeală. Stresul resimțit de teama de a nu greși sau a nu fi pe plac clientei se va da uitării. 

Cum se aplică Sticker Unghii Abstract?  

Pentru început, alege-ți un Model Abstract care te atrage cel mai mult. Îndepărtează folia de protecție și decupează modelul pe care îți dorești să îl aplici pe unghii.  

Mai apoi, înmoaie pentru câteva secunde bucata tăiată în apă. Se desprinde Model Abstract de pe cartonul pe care se află, iar tatuajul se aplică, apoi, pe unghie. În final, se folosește un strat de sigilare, care va fixa modelul abstract, oferind strălucire unghiei și un aspect foarte natural. 

Alege Sticker Unghii Abstract din magazinul NailsUp și bucură-te de designuri inedite, de timp economisit și de aspecte cât mai naturale! 

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus