• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    2.2 lei

    5.9 lei

MARCA

MODEL

Model Litere - Brand

Se afiseaza 1 - 32 din 48 produse
-15%

Tatuaj - A529

1,87 lei
2,20 lei

Stickerele sunt la modă, mai ales pe unghii. De ce? Datorită lor, atât clienta, cât și manichiurista vor fi fericite la finalul procedurii, deoarece nu vor mai exista situații neplăcute în care designul nu poate fi realizat sau nu se ridică la nivelul așteptărilor fetei programate. 

Totuși, în magazinl NailsUp găseșeti cele mai interesante tatuaje pentru unghii cu o gamă variată de Model Litere, în care poți găsi chiar și branduri! 

De ce să alegi Sticker Model Alfabet? 

Sunt la modă și căutate de foarte multe persoane! În plus, va ușura munca manichiuristei considerabil, iar timpul alocat pentru realizarea acestor designuri se va reduce vizibil. Datorită acestei ușurințe, vei avea parte de timp dedicat pentru tine între programări! 

De asemenea, manichiurista nu va mai întâmpina probleme în situațiile în care clientei nu îi place desenul realizat sau va fi nevoită să reia de la 0 realizarea designului. De asemenea, aceste Sticker Model Alfabet au doar beneficii perfecte pentru manichiuriste, cât și pentru cliente! 

Cum se aplică Sticker Model Alfabet?  

Pentru început, alege-ți un Model Litere care te atrage cel mai mult. Îndepărtează folia de protecție și decupează modelul pe care îți dorești să îl aplici pe unghii.  

Mai apoi, înmoaie pentru câteva secunde bucata tăiată în apă. Se desprinde Model Litere de pe cartonul pe care se află, iar tatuajul se aplică, apoi, pe unghie. În final, se aplică un strat de sigilare, care va fixa modelul dorit, oferind strălucire unghiei și un aspect foarte natural. 

Alege Sticker Model Alfabet din magazinul NailsUp și bucură-te de designuri inedite, de timp economisit și de aspecte cât mai naturale!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus