• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    9.99 lei

    37 lei

MARCA

CANTITATE

Remover

Se afiseaza 1 - 15 din 15 produse

Știm cu toții că unghiile sunt oglinda femeii. Drept urmare, manichiurile îngrijite sunt mereu mult mai apreciate, de aceea ne dorim să avem perfecțiunea întruchipată pe unghiuțe. 

Totuși, cuticula poate da multe bătăi de cap. Fie mai rămâne puțin și nu o poți îndepărta în totalitate, fie este foarte uscată și îi poți crea disconfort clientei. Noi venim cu o veste bună! În magazinul NailsUp, găsești Remover pentru cuticulele problematice!

De ce să folosești Soak-Off Remover?

Această soluție este destinată cuticulelor. Datorită ei, vei da uitării zilele în care te chinuiai până la epuizare să îndepărtezi și ultima bucățică de cuticula, care, parcă îți făcea în ciudă. Remover Cuticle este o soluție destinată înmuierii cuticulelor, care te va ajuta să le cureți în totalitate, manichiura reprezentând arta unui profesionist perfecționist!

În plus, soluția pentru cuticule va încetini procesul de creștere a acestora, drept urmare clienta va avea o perioadă mai îndelungată fără bătăi de cap în privința cuticulelor!

Cum folosești un Remover?

Te poți ajuta de pipeta produsului, luând cu aceasta, prin presare, Soak-Off Remover. Mai apoi, adaugi produsul pe cuticule și masezi ușor cu degetele, pentru a intra Removerul în piele. Va trebui să aștepți câteva momente pentru a se activa produsul, iar mai apoi, cu ajutorul unui bețișor de portocal, vei înlătura cuticula! 

Atât de simplu și eficient, prin ajutorul unui Remover Cuticle!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus