• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    9.9 lei

    13.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

Rosalind

Se afiseaza 1 - 32 din 225 produse

Oja semipermanentă Rosalind este alternativa manichiurilor cu gel, atunci când nu vrei să apelezi la tehnica gelului care presupune o procedura mai dificilă.

Gama Rosalind este printre preferatele tale? Felicitări pentru alegere!

Ojele Rosalind combină toate calitățile unor produse bune, conțin un număr mare de pigmenți și sunt suficient de vâscoase, cât să se întindă bine și să nu curgă în timpul polimerizării. Se aplică ușor cu pensula individuală, o pensula moale, care nu lasă urme de pensulare și care cuprinde calitatea ideală de ojă. Acoperă unghia chiar și dintr-un singur strat, dar reacționează și se usucă bine chiar dacă este aplicată mai gros sau în mai multe straturi medii.

Oja semipermanentă Rosalind este foarte aderentă, nuanțele sunt explozive, intense și foarte pigmentate, iar materialele de înaltă calitate ce stau la baza acestui produs fac manichiura să reziste până la următoarea întreținere. Nu se șterg în contact cu dizolvanții, pentru eliminarea ojei este necesară soluția specială numită Soak Off Remover. Acoperă foarte bine unghia și se usucă în lampa UV 120 de secunde sau 30-60 de secunde LED.

Oja Semipermanenta Rosalind  - cum să ai catifea pe unghii?

Colecția de oje semipermanente Rosalind este creată pentru manichiuri frumoase și modele desăvârșite, datorită culorilor foarte intense și foarte pigmentate. Poți crea modele Nail Art, picturi și amestecuri de culori folosind ojele semipermanente Rosalind. Combină-le cum vrei, se potrivesc cu orice alte produse pentru manichiură semi, sunt chiar potrivite și ca înlocuitor pentru gelul color, atunci când vrei să folosești tehnica gelului.

Tot ce ai nevoie pentru manichiura și pedichiura ta găsești în magazinul Nails Up! Nu contează că ești avansată sau începătoare, noi îți oferim produse cu care sigur te poți descurca.

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus