• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    45 lei

    99.9 lei

MARCA

CULOARE

SETURI

SET OJA SEMI ROSALIND 7ml

Se afiseaza 1 - 28 din 28 produse

Vrei să încerci și tu manichiura cu ojă semipermanentă? NailsUp îți propune un set 6 sau 12 bucăți ojă semi Rosalind!

Setul de oje semipermanente Rosalind reprezintă soluția ideală atunci când îți dorești o manichiură rezistentă, cu unghii lungi și puternice, dar nu dorești să apelezi la tehnica gelului UV. Manichiura rezistă până la 3 sau chiar 4 săptămâni, nuanțele nu își pierd din intensitate și pot fi chiar și înlocuitoarele gelului color, așadar acest set de 6 sau 12 oje semi Rosalind pot fi folosite și în manichiurile cu gel. În magazinul nostru, găsești set de 6 sau 12 bucăți ojă semipermanentă Rosalind, în nuanțe puternice, expresive și pigmentate. Ojele semi Rosalind nu sar, sunt foarte rezistente, se polimerizează rapid, atât în lampa UV, cât și în lampa LED, nu curg și nu lasă urme de pensulare.

Set de 6 sau 12 oje semi Rosalind - alegerea perfectă pentru manichiuri perfecte

Setul de oje Rosalind oferă calitatea și vascozitatea perfectă! În plus, economiști și bani, setul având un preț mai mic față de cel pe care l-ai plăti în cazul în care ai vrea să cumperi separat 6 sau 12 oje Rosalind. Culorile sunt pigmentate puternic, aderente, se fixează bine pe unghie și rămân acolo până la manichiura sau pedichiura următoare.

Îți prezentăm colecția de 6 sau 12 oje semi Rosalind, care vin împreună ca set și cuprinde 6 sau 12 oje în nuanțe diferite, care nu conțin substanțe dăunătoare organismului. Pentru îndepărtare recomandăm soluția specială numită Soak Remover. Ojele din setul de 6 sau 12 culori Rosalind pot fi capabile să acopere unghia folosind chiar un singur strat. Polimerizarea este rapidă, 120 de secunde UV sau 60 de secunde LED.

Crează manichiuri desăvârșite în fiecare detaliu, cu nuanțele frumoase, pigmentate și strălucitoare regăsite în setul de 6 sau 12 oje semi Rosalind. Combină-le după bunul plac și fii senzația oricărui eveniment important din viața ta!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus