• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    10.9 lei

    10.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

OJA ROSALIND RAINBOW

Se afiseaza 1 - 13 din 13 produse

Vrei să ai unghii în nuanțe explozive? Atunci alege oja semipermanentă Rosalind Rainbow!

Manichiura ta merită tot ce este mai bun, nu ai nevoie de unghii fragile, uscate, care se rup și se exfoliază rapid. Poate că nu vrei să apelezi la tehnica gelului UV, de aceea NailsUp îți vine în ajutor cu o multitudine de oje semipermanente, toate de cea mai bună calitate, perfecte pentru ca unghiile tale să fie puternice, rezistente și strălucitoare. După un primer și o bază de calitate, în realizarea acestui tip de manichiură, este foarte importantă oja semipermanentă colorată. Ai nevoie de o ojă bună, pigmentată, cu un grad mare de acoperire, dar mai ales rezistentă. Noi îți propunem acest gel Rainbow super pigmentat, rezistent, vâscos și foarte aderent.

Oja Rosalind Rainbow – sau cum să ai curcubeu pe unghii

Gelul Rainbow Rosalind este conceput special să ofere manichiurii tale un aspect elegant, extravagant, păstrând aparența subtilității. Această ojă semipermanentă conține particule strălucitoare, pentru ca unghiile tale să fie elementul cheie în orice moment. Oja Rosalind Rainbow arată perfect chiar și într-un singur strat, o poți folosi ca nuanță pe toate unghiile sau ca model, o poți combina în picturi și în multe alte tehnici pe care le iubești.

Gama Rosalind Rainbow se bucură de o multitudine de nuanțe, uită-te la toate culorile expuse în magazinul nostru!

Alege gelul Rainbow pentru că este important să alegi nuanță care te face să te simți confortabil!

Cu orice model sau combinație este ce trebuie, orice ojă clasică devine spectaculoasă dacă ai pe o unghie măcar oja semipermanentă Rosalind Rainbow. Această ojă nu trebuie să lipsească din colecția ta! Alege-ți nuanțele preferate din magazinul nostru și crează modele de impact, care rezistă perfect până la următoarea întreținere, fără ca efectul să fie estompat!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus