• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    19.9 lei

    24.9 lei

MARCA

CULOARE

Cat Eye 5D / 9D

Se afiseaza 1 - 14 din 14 produse

Știm că vrei ca unghiuțele tale să nu treacă neobservate, de aceea iți propunem oja semipermanentă Cat Eye 5D - 9D!

Această gamă este potrivită pentru unghiile naturale, dar și pentru cele false, tipsuri sau construcție pe șablon. De asemenea, poate fi folosită și în manichiurile cu gel sau acryl.

Îți propunem o gamă de culori solide, cu vâscozitate medie, foarte pigmentate și consistente, care permit combinarea mai multor nuanțe. Pentru rezistență, îți recomandăm să pilești vârful unghiei înainte de a aplica oja semipermanentă cat eye 5D - 9D.

Folosește Cat eye 5D - efect "wow" hipnotizant, în doar câțiva pași simpli

Ojele semipermanente Cat Eye 5D sunt foarte aderente, se usucă rapid la lampa UV sau LED, lăsând după polimerizare un efect minunat de ochi de pisică cu aspect 5D - 9D.

Aceste produse sunt compatibile cu orice bază și top coat din magazinul NailsUp. Pentru un efect 5D - 9D folosește magnetul nostru cu două capete, special pentru acest tip de manichiură. După ce ai polimerizat primul strat, aplica-l pe al doilea, dar înainte de polimerizare poziționează magnetul deasupra unghiei, astfel încât să obții efectul dorit. Repeta și cu celalalt capăt, polimerizează, aplică top coat și manichiura este gata!

Dacă nu ai folosit până acum un lac de unghii Cat Eye 5D, nu mai ezita!

Această gamă împacă și preferințele unghiilor lungi, scurte, medii, chiar și formele complexe. Lacul de unghii Cat Eye 5D conține ingrediente de calitate, flexibile și elastice, special adăugate pentru o strălucire amplificată a nuanței.

În magazinul NailsUp, găsești tot ce îți trebuie pentru unghiuțe reușite!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus