• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    15.9 lei

    15.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

Rosalind Red Diamond

Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse

Îți propunem Rosalind Red Diamond, o ojă semipermanentă strălucitoare, cu efect de diamant și irizații multicolore pe care le vei observă cel mai bine în lumină!

În magazinul NailsUp facem o prioritate din calitatea produselor noastre și satisfacția ta. Culoarea acestui model își păstrează strălucirea până la 30 de zile, este potrivită pentru toate ocaziile și se aplică la fel ca orice ojă semipermanentă. Inovația vine la polimerizare/uscare: dacă dorești să obții efectul extrem de strălucitor în multiple irizații colorate, trebuie să usuci oja la lumina naturală, în timpul zilei. Dacă dorești o nuanță normală, ca un glitter, polimerizează în lampa LED/UV.

Înainte de utilizare, sticluța trebuie agitată foarte bine. Oja Rosalind Red Diamond se vede cel mai bine pe bază neagră, însă se poate aplica pe orice nuanță de bază care îți place.

Alege gama Rosalind Red Diamond pentru diamante pe unghii!

Oja semipermanentă Rosalind Red Diamond este un produs pe care trebuie să îl ai neapărat în colecția ta de oje. Pe lângă faptul că nu curge, nu degajă căldură, nu sare, nu se ciobește și își păstrează strălucirea de diamant până la 4 săptămâni, are și un preț extraordinar de avantajos - în magazinul NailsUp.

Nu îți face griji dacă ești începătoare, oja semipermanentă Rosalind Red Diamond este foarte ușor de utilizat, nici nu îți vei da seama cât de repede ai terminat manichiura!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus