• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

CULOARE

Lampa Birou Manichiura

Se afiseaza 1 - 5 din 5 produse

Cum noi ne gândim că detaliile mici fac diferența, iar confortul tău primează, îți propunem o lampă birou manichiură, pentru că ai nevoie de lumina potrivită atunci când faci cele mai frumoase manichiuri!

Lămpile din magazinul online NailsUp sunt flexibile, deoarece știm că acest aspect reprezintă un prim factor important, permițându-le să le poziționezi exact cum îți este necesar, fără eforturi și mișcări bruște și obositoare.

Lampa birou manichiură – cel mai mare ajutor pentru masa ta de lucru

Îți propunem lampa pentru masă de manichiură foarte puternică, la nivelul la care se poate vorbi despre perfecțiune, exact ca și manichiurile pe care le vei crea în lumina sa. Avem lămpi de birou cu lupă, cu LED-uri, tu doar citește descrierile produselor, fii răbdătoare și lasă-ți imaginația să zburde pe unghiuțe. Vei crea unghii extraordinare, cu un consum redus de electricitate! Totul este în avantajul tău: mai multe cliente și mai puțin de plată pe factură!

Alege o lampă masă manichiură, un produs profesional, elegant și ușor de manevrat!

Pe site-ul NailsUp întotdeauna găsești ce cauți, iar noi îți punem la dispoziție descrieri și instrucțiuni pentru produse, precum și oferte, promoții, prin care să îți răsplătim fidelitatea.

Îți livrăm rapid lampă birou pentru manichiuri profesionale, îți punem la dispoziție o gamă variată de lămpi, toate la fel de rezistente, ușor de folosit și de poziționat, așa cum te-am obișnuit pe NailsUp!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus