• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

CULOARE

Cadita Pedichiura

Se afiseaza 1 - 1 din 1 produs

Nu este obligatoriu să mergi la salon pentru o pedichiură reușită, NailsUp iți aduce salonul acasă: achiziționează o cădiță pedichiură și produse pentru pedichiură de la noi! Astfel, vei obține o pedichiură profesională din confortul propriei locuințe!

Pedichiura este la fel de importantă cât este și manichiura, ținuta, machiajul sau coafura.

Pedichiura face parte din ritualul de îngrijire propriu-zis și, indiferent de anotimpul în care devine vizibilă, trebuie să te asiguri că ai un aspect îngrijit al pedichiurii.

Ideea de pedichiură nu se rezumă doar la unghii, ea cuprinde întreg piciorul, de la călcâi, la degete și apoi la unghii. Pentru a fi sigură că ai un aspect plăcut al pedichiurii, trebuie să utilizezi întotdeauna ustensile pentru această procedură. Dacă lucrezi într-un salon este cu atât mai important să ai o cădiță pentru pedichiură pentru clientele tale. Produsele noastre îți permit să obții rezultate impecabile, în doar câțiva pași.

Cădiță pedichiură – produsul de neocolit pentru o pedichiură reușită

Cădița de pedichiură nu este necesară doar atunci când vrei să îți faci pedichiura, ci și dacă vrei să te relaxezi după o zi lungă. Îți propunem o gamă variată de cădițe pentru pedichiură pentru înmuierea și relaxarea pielii.

Cădițele noastre de pedichiură sunt confecționate din materiale rezistente, de înaltă calitate și se regăsesc în magazinul nostru cu diverse opțiuni, de exemplu: cădiță pedichiură cu hidromasaj.

Avem întotdeauna produse pe gustul tău, la prețuri accesibile și îmbunătățim constant calitatea serviciilor noastre. De la geluri, ojă sau apararatură, magazinul online NailsUp îți pune la dispoziție produse de unde ai ce să alegi!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus