• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    8.5 lei

    85.5 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

HEMA FREE

TIP TOP COAT

Top Coat

Se afiseaza 1 - 32 din 158 produse

Top coat este unul dintre cele mai importante straturi, deoarece fără el, oja semipermanentă sau gelul UV s-ar dezlipi mult mai repede de pe unghii, iar manichiura ar avea de suferit. Acest strat superior este un lac transparent și strălucitor care va fi aplicat după lacul colorat, pentru a-i conferi strălucire și rezistență, aduce finisaj și protecție.

De asemenea, top coat-ul este printre puținele produse care au accelerator de uscare, mai exact, odată aplicat, acesta va reduce considerabil timpul de uscare al manichiurii tale continuând să îi ofere strâlucire și protecție.

Top Coat – produsul minune care nu trebuie să lipsească din trusa ta

După ce ai pregătit unghia, ai aplicat baza, apoi oja semipermanentă colorată în două straturi pentru o culoare uniformă sau gelul UV și urmează aplicarea top coat-ului. Urmează un super sfat: folosiți un strat nici prea subțire, dar nici prea gros. De ce? Imediat vine și explicația: dacă este prea subțire, există riscul de a vedea urmele facute de peria pentru unghii, iar dacă este prea gros, manichiura ta ar putea avea mici bule de aer și acest lucru ar arăta inestetic. Încă un lucru important: atunci când folosiți top coat ojă semipermanentă, să începeți prin aplicarea acestuia pe marginea unghiei urmând curbura vârfului și abia apoi restul unghiilor, astfel manichiura va avea un aspect deosebit.

Top Coat Ojă Semipermanentă – cel mai comandat produs

Pe NailsUp găsești o gamă variată de top coat-uri, de la Shiny, cu finish mat, Diamond, Reflective, Gold, Rose, la Conffetti, Glitter, Luminos, etc.

Top coat ojă pentru ojă semipermanentă trebuie să fie un must have în trusa ta profesională! Manichiura nu este WOW fără acest produs! Intră pe site și alege-ți favoritul!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus