• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    6.9 lei

    238.86 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

APARATE SI ACCESORII

BENZI

CAPACITATE

SETURI

TIP CEARA

ZONA CORPORALA

Se afiseaza 1 - 32 din 78 produse

De-a lungul timpului, metoda de epilare a evoluat extraordinar, tocmai din dorința de a ușura pe cât posibil acest proces ce poate fi puțin dureros dacă nu este efectuat cu produse de calitate.

Ce metode de epilare abordezi?

NailsUp îți oferă o întreagă categorie de produse destinate epilării, în variante diverse, pentru ca tu, să te poți bucura de picioare fine și piele catifelată cât mai mult timp. Pe lângă  varintele de epilatoare electrice, vă prezentăm cel mai bun epilator - Epilator IPL Digital Pentru Îndepărtarea Rapidă a Părului Corporal 600.000 Impulsuri, cu o putere inegalabilă în a elimina chiar și cele mai nedorite fire pe păr. Mai prejos nu se lasă nici Epilator Laser Ultrasonic Cu Afișaj Electronic Pentru Îndepărtarea Rapidă A Părului, 999.999 Impulsuri, care, cu ajutorul tehnologiei laser, ajută la eliminarea firului de păr chiar din zona rădăcinei acestuia, împiedicând-ul să mai crească atât de rapid.

NailsUp îți oferă o gamă variată de produse de epilare

Benzile epilatoare nu lipsesc din categoria noastră, astfel că se aplică ușor pe zona dorită și printr-o mișcare rapidă de tragere a benzii în direcția opusă, am extras părul, lăsând pielea fina cât ai clipi. Iată că am ajuns și la partea profesionala de îndepărtare a parului și anume epilarea cu ceară. Pe NailsUp, găsești Ceară Epilat Elastică Granule în diverse arome și culori, iar mirosul acestora este unul îmbietor, cu efect de aroma therapy. În categoria produse epilare intră și aparatele profesionale pentru a încălzi ceara. Nu lipsesc nici acestea, utile pentru acasă și indispensabile pentru saloane.

Pentru a întinde uniform ceara în formă lichidă, nu uita de spatule, acestea sunt realizate special pentru a-ți ușura procesul. Un ultim produs, dar extrem de impotant, este parafina. Aceasta se folosește în saloanele profesionale de îngrijire, pentru a efectua tratamente desăvârșite mâinilor și picioarelor.

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus