• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    32 lei

    69.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

GELURI CONSTRUCTIE

Gel UV Roniki

Se afiseaza 1 - 32 din 49 produse

Vrei să încerci o manichiură cu gel? Atunci, ai încredere în propunerea noastră! Gel UV Roniki este una dintre cele mai bune alegeri! Te întrebi de ce? Argumentăm imediat: dacă te afli la început de drum, acest gel are o consistență elastică, autonivelantă și ușor de modelat pe întreg patul unghial, dar este perfect și pentru voi, cele care ați evoluat deja în realizarea extensei unghiei. Cu ajutorul acestui gel UV Roniki, poți executa construcția pe șablon, deoarece nu alunecă în zona cuticulei, iar astfel vei realiza manichiuri cu adevărat spectaculoase.

Gel UV Roniki – cea mai bună alegere pentru o manichiură durabilă

Pe NailsUp găsești o gamă variată de culori: de la alb clear, nud, maro, roz deschis, alb lăptos, la roz trandafiriu, lila, chiar și rosu, culori ideale pentru a fi purtate ca atare, sau perfecte pentru modelul French.

Dacă manichiura este realizată corect, produsele au fost aplicate în strat subțire și fixate adecvat de fiecare dată, manichiura cu gel UV poate dura chiar și până la patru-cinci săptămâni, fără a se zgâria sau exfolia.

Alege Gel UV Roniki și bucură-te de următoarele avantaje: rezistență de lungă durată, în funcție de creșterea unghiei, uscarea și fixarea rapidă sub lampa UV, care durează maxim 2 minute. Pentru extensii, bazează-te pe aceste geluri și nu vei regreta! Aplicarea este inodoră și ușor de curățat. În plus, dacă ai probleme cu unghiile, Gel UV Roniki ajută la întărirea lor și, totodată, stimulează creșterea acestora. Dacă te gândești că manichiura cu gel poate avea efecte secundare, precum ridarea sau pătarea pielii de pe mâini, deși, datorită nivelului scăzut de raze UV, acest lucru este imposibil, pentru un plus de siguranță și confort, se poate aplica pe mâini un strat de protecție solară.

Intră pe NailsUp și, cu siguranță, vei avea de unde alege!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus