• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    3 lei

    65 lei

MARCA

ACCESORII

SETURI

Paletare Unghii

Se afiseaza 1 - 19 din 19 produse

Ai finalizat cursul pentru manichiură și pedichiură? Felicitări! Comandă-ți paletare unghii și începe să exersezi tehnica formată și modelele pe care ți le imaginezi,  pentru a deveni din ce în ce mai bună în realizarea manichiurii perfecte!

Paletare Unghii – ajutorul tău de nădejde în manichiura profesională

Pe NailsUp găsești paletare unghii la seturi de 24, 50, 120 sau 150 de bucăți, cu tipsuri ovale, coroană, pe inel sau spirală, margaretă, cu lanț sau model inel.

Orice model din categoria de paletare unghii vei alege, vei putea executa tehnica sau pictura dorită de către tine, fără a afecta rezulatatul și fără a modifica nuanța aplicată pe tipsul de tip unghie falsă, pentru că imită perfect unghia, fiind confecționate din materiale care respectă cel mai înalt standard de calitate, de aici și rezistența sa în timp.

Comandă o paletă culori unghii pentru a-ți expune modelele gândite, apoi prezint-o clientelelor pentru a alege!

Ai achiziționat culori noi la ojele semipermanente? Atunci aplică-le pe o paletă de culori unghii și surprinde-ți clientele cu noi modele gândite de către tine, astfel devenind originale! În timp ce pregătești unghiuțele, dai forma și cureți cuticula, clienta se poate inspira din ceea ce propui tu pe propria paletă de culori pentru unghii și îți va spune ceea ce își dorește, iar rezultatul va fi WOW!

Un model de paletare unghii "mai altfel" este cel stil inel. Imediat ce ai primit noile culori comandate, iei acest tips, aplici oja semipermanentă pe el, apoi fixezi inelul pe capacul pensulei și GATA! Așează oja în raftul tău și, cu siguranță, colecția ta va atrage atenția clientelor!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus