• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    1 lei

    350 lei

MARCA

ACCESORII

DEZINFECTANT

HEMOSTATICE

Dezinfectie si Sterilizare

Se afiseaza 1 - 32 din 33 produse
-15%

Alustat Lichid 10g

5 5
32,30 lei
38,00 lei

Atunci când îți alegi salonul, sau manichiurista la care urmează să îți realizezi cele mai frumoase unghii, te gândești automat la dezinfecția și sterilizarea ustensilelor folosite, nu? Ei bine, am trecut de perioada când produsele ca forfecuța, penseta, pilele pentru unghii se fierbeau la o temperatură ridicată, multe minute la rând. Acum există aparate speciale, precum și soluții, săculeti din material potrivit pentru acest procedeu.

Este de ajuns igienizarea ustensilelor sau mergem mai departe, la dezinfecție?

De cele mai multe ori se face o confuzie între igienizare și dezinfecție. Pe scurt, igienizarea se referă la acea acțiune prin care se îndepărtează murdăria vizibilă de pe suprafețe, instrumente și mâini. Este un prim pas spre o curățare corectă, însă nu este suficient. Prin igienizare se îndepărtează în mare parte bacteriile, virusurile și fungii, însă acestea pot pune în continuare sănătatea în pericol.

Termenul de dezinsecție implică îmbibarea sau scufundarea instrumentelor în soluție dezinfectantă, astfel îndepărtându-se în totalitate patogenii periculoși.

Sterilizarea ustensilelor pentru manichiură – un proces peste care NU ai voie să treci!

Dar, care sunt pașii pentru a avea ustensilele sterilizate corect?

Imediat ce ai finalizat de utilizat ustensilele, acestea trebuie spălate pentru a îndepărta murdăria vizibilă și uleiurile. După ce te-ai asigurat că acestea sunt bine spălate, scufundă-le în soluție dezinfectantă pentru instrumentar. Prin această procedură, vei putea îndepărta aproape în totalitate patogenii periculoși pentru sănătate. Pe NailsUp, găsești astfel de soluții, destinate instrumentelor folosite de manichiuriste.

Indiferent că utilizezi un autoclav pentru sterilizare la salon, un sterilizator pupinel sau o lampă UV, fiecare dintre acestea are rolul de a distruge în totalitate microorganismele ce pot pune sănătatea în pericol.

Pe NailsUp găsești tot ceea ce ai nevoie pentru dezinfecție și sterilizare!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus