• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    2 lei

    29.9 lei

MARCA

ABRAZIVITATEA

SMIRGHEL

Smirghel

Se afiseaza 1 - 22 din 22 produse

Ca în multe domenii, și în cel al manichiurii există produse consumabile. Drept urmare, vei avea nevoie să schimbi destul de des anumite articole. Un exemplu foarte bun este Șmirghel Freză Unghii. Acesta se va netezi cu timpul și nu va mai curăța oja de pe unghii.

În magazinul NailsUp vei găsi o categorie destinată pentru a rezolva această problemă! Vizionează pagina Șmirghel și alege-ți produsul preferat!

De ce să alegi gama Șmirghel?

În magazinul nostru poți găsi Șmirghel la bucată sau seturi, perfecte așa cum îți dorești! Șmirghel Freză Unghii este perfect pentru degresarea unghiilor naturale cu scopul pregătirii lor pentru procedeul care urmează, pentru modelarea unghiilor, dar și pentru îndepărtarea ojei de pe unghii.

Fiind folosită pentru atâtea lucruri, este normal să se netezească, drept urmare sunt șanse destul de mari să fii nevoită să le schimbi mai des. NailsUp îți pune la dispoziție Șmirghel o singură bucată, dar și set cu 10 sau 100 de bucăți.

În categoria Șmirghel poți găsi chiar și capetele care trebuie introduse în freză, în cazul în care nu ai niciunu care să se potrivească. În plus, se mai pot găsi și rezerve pentru aparatul care functoneaza precum o pilă, dar are o suprafață plată, perfectă pentru netezirea călcâielor.

În magazinul NailsUp vei găsi Șmirghel Freză Unghii la prețuri avantajoase!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus