• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    45 lei

    159 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

TIP ACRYGEL

PolyGel Macks

Se afiseaza 1 - 32 din 42 produse

Vrei să încerci și alte produse pentru a crea construcții rezistente și cu un aspect extrem de atrăgător? NailsUp are soluția perfectă: PolyGel Macks! În plus, acesta este disponibil în mai multe culori, ceea ce te va ajuta să aplici doar polygelul, fără să fii nevoită să revii cu un strat de ojă semipermanentă! Aplică doar designul pe care îl dorești, iar manichiura este gata!

PolyGel Macks - produsul cel mai căutat!

Poygelul din gama Macks combina atât calitațile, cât și beneficiile gelului și ale acrilului, fiind un produs ideal pentru tehnica fără pilire! Îl poți utiliza pentru a realiza construcții, cu ajutorul șabloanelor sau folosind tipsuri! În plus, PolyGel Macks se poate folosi cu încredere și pentru întrețineri, fiind compatibil cu orice tip de unghie!

Trebuie să lucrezi pe o unghie fragilă sau deteriorată? PolyGel Macks este soluția perfectă pe care trebuie să o adopți în situații de genul! În plus, acest produs este foarte rezistent la șocuri și mici accidente din activitățile de zi cu zi! Acest polygel îți menține curba C și nu necesită finisare! 

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus