• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

Venalisa Platinum

Se afiseaza 1 - 7 din 7 produse

Clientele tale deja au început să îți ceară manichiuri cu efect platinum? Oferă-le modele minunate realizate cu oja semipermanentă Venalisa Platinum.

Venalisa Platinum este o ojă semipermanentă care acoperă în întregime unghia, fără a lăsa urme de pensulare, este foarte pigmentată și o poți găși în multe nuanțe frumoase, strălucitoare și rezistente, în magazinul NailsUp. Manichiura cu ojă semipermanentă este foarte căutată de cliente, precum și pedichiura semipermanenta, deoarece rezistă 3 - 4 săptămâni, protejează unghia asemenea gelului și nu implică o procedura atât de complexă. Nu este suficient să aplicăm o bază de calitate, aspectul final al manichiurii constă în calitatea și intensitatea ojei semipermanente, a nuanței mai exact, pe care o aplicăm la final.

Vrei eleganță pe unghii? Alege gama Venalisa Platinum!

Poți alege din magazinul nostru Venalisa Platinum, o ojă semipermanentă rezistentă și super pigmentată, pe care tu și clientele tale o veți iubi de la prima aplicare. Oja semipermanentă Venalisa Platinum rezistă pe unghie o perioadă mare de timp, are la bază agenți de aderență, care nu permit ojei să sară, nu lasă urme la aplicare, poate fi folosită și într-un singur strat și își păstrează nuanța și efectul strălucitor platinum pentru o perioada îndelungată. Luciul rămâne fixat pe unghie, nu se mătuieste și rezistă chiar dacă ești nevoită să faci treburi casnice.

Venalisa Platinum are o textură catifelată, combinată cu un glitter fin, care dă efectul platinum mult dorit de clientele tale. Poți face o manichiură întreagă cu această ojă, se potrivește pe orice formă a unghiei, este foarte rezistentă și acoperă impecabil unghia. Manichiuri frumoase, rezistente și cliente mulțumite, pe toate le poți avea cu produsele din magazinul NailsUp!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus