• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    14 lei

    23 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

DESIGN

Spider Gel

Se afiseaza 1 - 32 din 47 produse

Unghiile iubesc orice ține de Nail Art și suntem convinși că și tu! De aceea, magazinul NailsUp îți prezintă gama Spider Gel, o gamă de geluri ideale pentru pictură!

Rosalind Spider Gel este ideal pentru trasarea linilor fine, ce oferă efectul unei pânze de păianjen. Manichiura ta va arăta extraordinar, îmbunătățită cu un model realizat cu Rosalind Spider Gel. Anumite tipuri de manichiură sunt simple, pe când altele au un grad mai ridicat de dificultate. În magazinul NailsUp, găsești produse și ustensile care sunt menite să-ți ușureze munca, aspect care este regăsit și în gama de geluri Rosalind Spider Gel, cu care vei realiza modele inedite pe unghii.

Spider Gel – gama ce este în Top 3 cele mai folosite modele pe unghii

Spider Gel a fost creat să ofere o consistență densă, astfel, cu ajutorul unui instrument pentru Nail Art vei trasa facil linii subțiri, cu un efect grațios pe unghie. Acest produs este ușor de folosit, iar în cazul în care ești începătoare poți sta liniștită, vei folosi produsul foarte ușor! Rosalind Spider Gel este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, deoarece asigură rezistență pe unghii și polimerizarea este rapidă.

Unghii cu gel Spider – unul din cele mai cerute modele

Gama de geluri Rosalind Spider Gel nu trebuie să lipsească din gelurile tale pentru manichiură! Pregătește unghia, modeleaz-o până la forma finală, aplică gelul colorat sau oja semipermanenta, finisează și degresează manichiura. După acești pași, unghiile cu gel Spider vor ieși minunate!

Ia pe instrumentul pentru Nail Art o picătură mică de Spider Gel și apucă-te de treabă! După efectuarea modelului, polimerizează în lampa UV, LED sau UV/LED în funcție de particularitățile lămpii. După, aplică un strat de top, cu toate că nu este neapărat necesar, noi îți recomandăm să o faci pentru a prelungi strălucirea modelului de unghii cu gel Spider!

Intră pe NailsUp și comandă-le! Surprinde-ți clientele cu noile modele de unghii!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus