• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    9.9 lei

    16.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

ROSALIND CAT EYE

Se afiseaza 1 - 32 din 35 produse

Nuanțele Rosalind Cat Eye sunt tonurile care te fac remarcată asemenea machiajului Cat Eye în miez de noapte. Manichiura Cat Eye se potrivește oricând, oriunde, la birou, la cafea cu fetele sau la evenimentele importante la care participi, indiferent de vestimentația pe care ai ales-o.

NailsUp îți propune Rosalind Cat Eye pentru manichiuri fabuloase și rezistente, cu un efect Cat Eye care nu dispare și nu se estompează, pentru oricând și oriunde! O manichiură cu oja Cat Eye în nuanțe strălucitoare, frumoase și versatile, pe care le găseșți în magazinul nostru, este potrivită în special femeilor care vor să iasă în evidență și să strălucească subtil. Rafinament, eleganță și discreție în orice moment, crează o manichiură cu oja semipermanentă Rosalind Cat Eye și adaugă frumuseții tale un plus de glam!

Rosalind Cat Eye – gama pentru o manichiură ce emană rafinament

Clientele tale îți spun că nimic nu poate fi la fel ca manichiura Cat Eye? De acord! O manichiură Cat Eye executată corect și cu produse de calitate te ajută să te impui, să te exprimi clar și să fii înțeleasă de cei din jur ca fiind o femeie descrisă prin simplitatea rafinamentului. Imaginează-ți manichiuri și pedichiuri cu Rosalind Cat Eye, în minunatele nuanțe închise și deschise, pe care le găsești în magazinul NailsUp.

Clasicul poartă numele tău acum, asta spune manichiură ta cu oja Cat Eye!

Chiar dacă trendurile în manichiură trec prin diferite etape, știm că unghiile în nuanțe de roșu nu se demodează. Dar ce ai spune de un Cat Eye roșu? Noi spunem eleganță atemporală, efect magnetic la propriu și la figurat, totul poate fi obținut cu oja semipermanentă Rosalind Cat Eye. Efectul ochilor de pisica, acea privire expresivă, se reflectă acum și în manichiura Cat Eye, indiferent că ești adepta unghiilor lungi sau scurte, dacă preferi culori discrete, subtile sau îndrăznețe și explozive.

Această gamă împacă toate dorințele și nu se demodează niciodată. Nu poți rata oja semipermanentă Rosalind Cat Eye, vei știi asta după prima manichiură!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus