• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    14 lei

    84 lei

MARCA

ABRAZIVITATE DUPA CULORI

CERAMICA

DIAMANTATE

Set Capete Freza

Se afiseaza 1 - 32 din 41 produse

Freza este cea mai importantă pentru manichiuriste! De ce? Ei bine, le ușurează activitatea în mod vizibil și pot fi și mulți-funcționale!

De ce să achiziționezi Set Capete Freză?

În primul rând, vei avea toate capetele de care ai nevoie într-un singur loc. Drept urmare, nu vei mai căuta ustensilele potrivite peste tot, astfel vei avea un spațiu de lucru mereu organizat. În magazinul NailsUp poți găsi mai multe seturi, iar tu ești liberă să îl alegi pe cel care ți se potrivește.

Ce conține un Set Capete Freză?

NailsUp vă pune la dispoziție o gamă variată de Set Capete Freză, iar acestea conțin cel puțin 6 capete, cu ajutorul cărora poți degresa unghia naturală, cu scopul de a o pregăti pentru procesul care va urma, de a îndepărta cuticula, de a da luciu unghiei, de a îndepărta oja atunci când se merge la întreținerea unghiilor cu gel și de a modela unghia în funcție de preferințe.

În plus, poți adopta tipul pe care să îl aibă Set Capete Freză, în funcție de duritatea pe care îți dorești să le aibă. Toate capetele de freză sunt calitative, care rezistă în timp, o perioadă mai îndelungată, față de alte rezereve care sunt realizate din materiale slab calitative.

Ce beneficii are un Set Capete Freză?

Un prim beneficiu este rezistența în timp, datorită materialului din care sunt realizare, nefiind necesară schimbarea lor după 2-3 folosiri, garantând calitatea superioară a acestora. De asemenea, au un design unic, ceea ce permite aerisirea pe margini în timpul pilirii, drept urmare, unghia nu se va încinge și nu va crea disconfort.

În plus, Set Capete Freză sunt singurele care au 0.01mm vibrații atunci când este pornită freza. De ce este important acest aspect? Are proprietatea de a se utiliza cu ușurință de către manichiurista sau persoana care o folosește.

Aruncă o privire pe categoria Set Captele Freză și alege ce îți place din gama NailsUp!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus