• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX07, Gold

19,00 lei
  • TRANSPORT GRATUIT

    La comenzi de peste 250 LEI

  • SUPORT

    Zilnic 08:00 - 22:00

  • RETUR GARANTAT

    In termen de 14 zile

  • PLATA IN SIGURANTA

    Ramburs sau cu cardul

Specificatii
Descriere

Liner Gel, NailsUp, 8ml LX07, Gold este un lac de unghii cu gel UV versatil si de inalta performanta, care va va duce unghiile la urmatorul nivel!

Peria sa unica va permite sa creati linii si modele precise, facandu-l perfect pentru crearea de arta complicata a unghiilor. Acest Gel UV este special formulat pentru a fi tratat cu o Lampa UV, asigurand ca unghiile vor rezista saptamani intregi fara a se ciobi sau a se intalni problema peelingului. Flaconul sau de 8ml este perfect atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic, facand usoara obtinerea unghiilor de calitate la salon sau in confortul propriei case. Formula este usor de aplicat si se usuca rapid pentru a oferi un finisaj lucios care va face unghiile tale sa arate uimitoare.

Liner Gel, NailsUp, 8ml LX07, Gold este perfect pentru cei care doresc sa realizeze o manichiura cu aspect profesional fara a fi nevoiti sa mearga la salon. Peria sa usor de utilizat si formula de inalta calitate va permit sa creati o varietate de look-uri diferite, de la unghii cu aspect natural pana la modele indraznete si colorate! Este, de asemenea, o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca aspectul unghiilor naturale, oferind un finisaj de lunga durata si durabil, care va va mentine unghiile sa arate grozav timp de mai multe saptamani!

Asadar, fie ca esti un artist profesionist de unghii sau doar cauti un Gel UV de unghii de inalta calitate pentru utilizare acasa, Liner Gel, NailsUp, 8ml LX07, Gold este alegerea perfecta. 

Incercati-l astazi si veti vedea singure diferenta!

Produse populare


Adaugă în coș
Navigheaza sus