• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    19 lei

    45 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

TIP TOP COAT

Gel Pictura Unghii NailsUp

Se afiseaza 1 - 27 din 27 produse

Unghiile sunt cele mai importante pentru femei, drept urmare aleg varianta de a alege să îți facă manichiura singure sau la o manichiuristă. Totuși, pentru o manichiură perfectă poți alege dintr-o gamă mare și diversificată din magazinul NailsUp! 

Pentru manichiura ideală, ai nevoie de produse calitative, mai ales de Geluri Pentru Pictură! În magazinul nostru, vei descoperi o gamă variată din categoria Gel Pictură Unghii ideale pentru utilizarea unor designuri inedite! 

De ce să alegi Gel Pictură Unghii?

Diferența dintre oja pentru pictură și Gel Pentru Pictură o face rezistentă pe unghie. Oja poate sări în orice moment de pe unghie, lăsând goluri. În schimb, Geluri Pentru Pictură vor rămâne fixate! În cea mai extremă situație, se pot pili, din cauza lovirii de materiale dure sau scrijelirea lor de articole abrazive. Chiar dacă se poate întampla scenariul prezentat mai sus, iar gelul se va modifica în funcție de stresul la care este suspus. Totuși, va rămâne aceeași culoare. Cum? Ei bine, în cazul unui French, dacă se va rupe un colț, partea rămasă va fi tot albă, deoarece culoarea nu va fi doar deasupra, peste gelul UV. 

În plus, calitatea este foarte importantă, iar noi avem acest lucru la cunoștință. În magazinul NailsUp, toate produsele sunt calitative, iar tu te poți bucura de profesionalism și de articole pe care le poți utiliza cu ușurință. Datorită ușurinței cu care se folosesc, Geluri Pentru Pictură sunt perfecte fie pentru manichiuristele cu experiență, fie pentru cele care sunt la început de drum pe această niță.

Aruncă o privire prin categoria Gel Pictură Unghii și profită de cele mai bune și avantajoase produse, la prețuri și mai interesante!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus