• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

CANTITATE

CANTITATE / SET

MATERIAL

TIP TIPSURI

Tipsuri - Unghii False

Se afiseaza 1 - 32 din 37 produse

Unghiile cu gel nu mai sunt pe placul tău? Ei bine, poți adopta metoda tipsurilor! Sunt ușor de utilizat și de aplicat, drept urmare le poți achiziționa și folosi pentru clientele care preferă această metodă sau pentru uzul personal. În magazinul NailsUp, vei găsi o gamă diversificată numită Tipsuri – Unghii False! 

De ce să alegi Unghii False?

Pentru început, va trebui să înțelegi că aceste Tipsuri sunt mai ușor de folosit și de aplicat. Drept urmare, multe fete le adoptă și le preferă, în detrimentul construcțiilor cu gel. În plus, acestea sunt folosite, de cele mai multe ori, de femeile care nu sunt manichiuriste, dar își doresc să aibă grijă de manichiura lor și să le realizeze în locuința proprie. 

În magazinul NailsUp, vei găsi o diversitate de Tipsuri, în funcție de preferințe, acestea fiind slim, transparente,  balerină, naturale sau, chiar, unele reutilizabile care pot înlocui folosirea șablonului în construcțiile cu gel! În plus, îți punem la dispoziție și lipici pentru Tipsuri, perfect pentru susținerea acestor Unghii Flase pentru o perioadă mai îndelungată.

Ești adepta manichiurilor simple, colorate, dar rapide? La noi poți găsi Tipsuri Unghii False colorate! Munca ta va fi doar să le aplici și, eventual, daca îi dorești să le mai îmbunătățești după bunul plac, o poți face! 

Cum aplici Tipsuri?

Primul pas va fi scurtarea unghiei naturale și pilirea sa cu un buffer, pentru a îndepărtă luciul acesteia. Îndepărtați cu o periuță praful rezultat și curățați unghia cu un șervețel îmbibat în degresant. Aplică un primer și alege Tipsuri pe mărimea corespunzătoare a lățimii unghiilor. În cazul în care dorești să aplici o construcție cu gel sau polygel prin intermediul unei Unghii False, aplici produsul pentru construcție pe Tipsuri și vei presa pe unghie până simți că a fost fixat. Se polimerizează 1-2 minute în lampa LED și se îndepărtează Tipsul. Pentru utilizarea Unghii False, fără construcție, vei aplica pe unghia pregătită în prealabil lipiciul pentru Tipsuri și îl vei presa pe unghie până simți că a fost fixat. În final, indiferent de metoda pe care ți-o alegi, vei fi nevoita să pilești construcția sau tipsul pentru a-i da forma dorită și aplică top coatul pentru a sigila. 

Alege Tipsuri din magazinul NailsUp și bucură-te de o manichiură perfectă!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus