• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
 • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
 • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
 • RETUR IN 14 ZILE


Tipsuri unghii salon, forma stiletto fara bordura, culoare alb 500 buc

26,00 lei
 • TRANSPORT GRATUIT

  La comenzi de peste 250 LEI

 • SUPORT

  L-V 08:00 - 22:00

 • RETUR GARANTAT

  In termen de 14 zile

 • PLATA IN SIGURANTA

  Ramburs sau cu cardul

Specificatii
Descriere

Dacă dorești să obții unghii în formă de stiletto fără bordură, poți urma acești pași pentru a realiza manichiura la salon:

 1. Pregătirea unghiilor: Începe prin pregătirea și curățarea unghiilor. Taie și modelează unghiile într-o formă ovală sau alungită, pentru a crea baza pentru forma stiletto.

 2. Aplicarea extensiilor de unghii (dacă este cazul): Dacă unghiile tale sunt scurte sau nu au lungimea necesară pentru a obține forma stiletto dorită, poți opta pentru aplicarea extensiilor de unghii folosind metode precum unghii acrilice sau unghii cu gel. Tehnicianul de unghii va aplica extensiile și le va modela în formă de stiletto.

 3. Aplicarea stratului de bază: Pe suprafața unghiei naturale sau a extensiilor, se aplică un strat subțire de bază pentru a proteja unghia și pentru a asigura aderența straturilor ulterioare.

 4. Modelarea formei stiletto: Cu ajutorul unui gel sau a unui produs de construcție adecvat (cum ar fi gelul stiletto), tehnicianul de unghii va începe modelarea formei stiletto. Aceasta implică aplicarea gelului într-o linie dreaptă sau ușor curbată, care se îngustează spre vârful unghiei. Se lucrează cu grijă pentru a crea forma caracteristică a vârfului ascuțit al unghiei stiletto.

 5. Usucare sub lampă UV/LED: După modelarea formei stiletto, unghiile vor fi uscate sub o lampă UV sau LED pentru a fixa gelul și a-i conferi durabilitate.

 6. Finisare și lustruire: După uscare, se îndepărtează eventualele reziduuri lipicioase cu ajutorul unui tampon de bumbac înmuiat în soluție de curățare. Apoi, se poate aplica un strat subțire de gel de finisare pentru a conferi un luciu strălucitor și pentru a proteja manichiura.

Produse populare


Adaugă în coș
Navigheaza sus