Set 10 Pensule Makeup tip perie

Review (0)
65,00 lei
cu TVA
Quantity :
  • Retur in siguranta timp de 14 zile lucratoare!
  • Plata in siguranta in sistem ramburs sau cu cardul
  • Livrarea in maxim 24-48 ore prin intermediul firmelor de curier rapid!

Pentru un makeup reusit NailsUp va recomanda investirea in produse calitative si de-a dreptul practice. Asa cum este si acest Set 10 Pensule Makeup tip perie.  Pensulele acestui set vin intr-o cutie speciala, usor de transportat, astfel ca acestea vor fi tot timpul aranjate si nu va exista riscul de a le pierde. Set 10 Pensule Makeup, contine pensule tip perie, de diferite marimi si manere negre din plastic. Set 10 Pensule Makeup tip perie te vor ajuta in aplicarea rapida a produselor cosmetice.  
NailsUp va recomanda curatarea constanta a pensulelor de machiaj, cu solutii speciale destinate acestora, pentru a va pastra tenul curat.  Trebuie sa acordam atentie intregului proces de makeup, cat si al curatarii faciale, dar si instruentelor pe care le utilizam.
Depozitate intr-un suport special, pensulele tale nu se vor mai pierde niciodata si le vei putea folosi un timp indelungat.
Setul de 10 pensule machiaj profesionale este format din pensule de toate formele si marimile, fiind perfect pentru orice ocazie, atat pentru uz profesional cat si personal.
Aplicarea fardurilor este semnificativ mai usoara cu aceste pensulele, iar puful este confectionat din par fin natural pentru a obtine rezultatele cele mai bune.
Toate pensulele dispun de codita extrem de flexibila ce asigura o manuire perfecta.

6952

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.

Write your review
Set 10 Pensule Makeup tip perie

Set 10 Pensule Makeup tip perie

65,00 lei
cu TVA