Baza Rubber Cover Nude CO-11
search
 • Baza Rubber Cover Nude CO-11

Baza Rubber Cover Nude CO-11


44,90 lei
Fara TVA
Cantitate

  Plata in siguranta

In sistem ramburs sau cu cardul

  Produse de calitate

Verificate inainte de livrare

  Program:

L-V 08:00-16:30

  Contacteaza-ne

0215-554-757

 • Baza Rubber Cover Nude CO-11

  44,90 lei
  Fara TVA
  • Datorită gradului mare de acoperire, estompează micile defecțiuni ale unghiilor naturale
  • Are o vâscozitate medie, ceea ce faciliteaza tehnica de lucru
  • Este rezistentă, elastică, previne exfolierea materialului din vârf
  Descriere

  Colecția Cover rubber base – sunt baze colorate, flexibile, cu o duritate și o vâscozitate medie. Se potrivesc foarte bine pentru realizarea unei manichiuri elegante, chiar și fără aplicarea ojei semi. Datorită gradului mare de acoperire, estompează micile defecțiuni ale unghiilor naturale. Se aplică pe unghiile naturale pentru a obține direct culoare sau pentru realizarea french-ului.

  Avantaje:

  • Textura și consistența permite utilizarea, atât de către tehnicienii cu experiență, cât și de cei începători.
  • Are o vâscozitate medie, ceea ce facilitează tehnica de lucru. Nu se scurge, dar în același timp se autonivelează rapid și permite formarea apexului pe unghiile naturale.
  • Asigură protecția unghiilor naturale și estompează denivelările acestora.
  • Acoperă micile imperfecțiuni ale unghiilor naturale.
  • Baza este rezistentă, elastică și previne exfolierea materialului din vârf. Își păstrează culoarea pe toată durata purtării.
  • Pensula este realizată din fire de păr sintetice de cea mai bună calitate. Vârful pensulei este perfect drept, ceea ce asigură o aplicare ușoară și precisă în zona cuticulei. Forma pensulei este plată pentru a putea lua cantitatea necesară de material, fără surplus.
  • Ambalajul face comodă folosirea și depozitarea produsului. Colțurile rotunjite ale sticluței, permit scurgerea optimă a materialului în interior, fără a risipi produs.

   

  Mod de aplicare:

  1. Se pregătesc unghiile corespunzător- se realizează manichiura, se pilește suprafața unghiilor cu pila de 180/240 grit, se degresează unghiile cu nail cleaner
  2. Se recomandă aplicarea unui strat subțire din Pro Base Rubber înainte de orice bază care conține pigment, pentru o aderență mai bună și pentru a proteja unghia naturală de urme de pigment, se polimerizează 60 sec în lampă Led sau 2 min în lampă UV.
  3. Se aplică un strat subțire de alunecare din colecția Cover Base și fără a polimeriza aplicăm o bulă de material pe mijlocul unghiei și formăm apexul. Se polimerizează 60 sec în lampă Led sau 2 min în lampă UV. Se recomandă scoaterea mâinii din lampa UV dacă în timpul procesului de polimerizare se degajă căldură.
  4. După polimerizare ramâne un strat subțire de dispersie care va permite aderența culorii de la oja semipermanentă.
  5. La final se va aplica orice Top Coat din gama Annette Nails.

  Annete Nails
  10153
  13 Produse

  Referinte specifice

  Comentarii (0)
  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.