• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    12 lei

    209 lei

MARCA

SETURI

TIP PENSULE

Pensule Machiaj

Se afiseaza 1 - 32 din 77 produse

Indiferent de tehnica pe care dorești să o abordezi, vei găsi, cu siguranță, pensule machiaj potrivite din diversitatea produselor noastre, atât din punct de vedere al utilizării, cât și din perspectiva costului. Pensulele stufoase sunt destinate aplicării pudrei, fondului de ten și a blushului, pe când pensulele mici se folosesc pentru contur, ochi și anticearcan.

Cauți pensule machiaj calitative, dar la un preț accesibil?

Perii pensulelor sunt foarte fini și ajută la aplicarea produselor cosmetice cât ai clipi. Știm cât este de important ca  fondul de ten să reziste o perioadă îndelungată, dar și mai important este cum îl fixăm  pe fața noastră, așa că investirea într-un set de pensule machiaj poate face diferența pe termen lung.

Îți propunem un set pensule machiaj complet

Dacă dorești o aplicare corectă a produselor de beauty, atunci cu siguranță vei avea nevoie de un set pensule machiaj, iar pentru că întotdeauna NailsUp vine în ajutorul tău, ne-am gândit să îți punem la dispoziție o întreagă subcategorie destinată pensulelor, atât pentru persoanele începătoare, cât și pentru cele profesioniste.

Seturile de pensule pentru machiaj sunt, desigur, la prețuri accesibile și ideale pentru orice cumpărător, un bun pont ar fi și dăruirea acestora cadou, deoarece unele dintre acestea vin în saculeții proprii sau în huse profesionale, care arată de-a dreptul încântător.

Aceste pensule pentru machiaj sunt ușor de transportat, dar și de utilizat, iar în cazul în care setul nu este tocmai varianta de care ai nevoie, îți recomandăm pensulele individuale.

Alege pensulele perfecte pentru machiaj din magazinul NailsUp și vei avea mereu un makeup reușit cu minim efort.

Vezi și lista de produse makeup poate găsești ceva ce te interesează.

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus